Alakformáló kezelések

Az ember mindennapi életében, mozgás és sportolás közben az agy jelzései az idegek útján jutnak el az izmok motorikus pontjaihoz. Ezen jelek - hasonlóan a gyenge elektromos ingerléshez - összehúzódásra késztetik az izmokat. Az izomstimuláló gép a fenti folyamatot akaratunktól függetlenül idézi elő. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az ideg- rendszeren keresztül jött volna a jelzés.

WIENER Thermoreaktív hatású aromaterápiás kontúrfáslizás

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp! Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy centimétereket veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel, a technológia és a ható- anyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerrel?

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása, amely azonnal centiméterekben mérhető
 • A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően
 • Erőteljes cellulite csökkentő hatás
 • Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken
 • A szokásos szépségipari alkalmazásokon kívül vannak egészen újszerű módszerek a nemkívánatos söprűvénák elhalványítására, ödémák és hematómák kezelésére, a koleszterinszint és vérzsír csökkentésére a Wiener Kosmetikum® segítségével

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja SZÁMODRA - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely opti- mális végeredményhez vezet.

Harmónia Oázis - WIENER Thermoreaktív hatású aromaterápiás kontúrfáslizás A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanya- gokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, men- tol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva in- tenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszö- vet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb ré- tegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletke- zett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival.
Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszer azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Kinél alkalmazható ez a kezelés?
Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával prob- lémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kú- ra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?
Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használata mégsem javasolt. A következő esetekben azonban tartózkodjunk az alkalmazástól: Dia- betesz I., epilepszia , sclerosis multiplex, rákos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, terhesség alatt szoptatás alatt, menstruáció ideje alatt. Közvetlenül műtétek, vagy súlyos betegségek után. Lázas vagy influenzás megbetegedések idején, szívproblémák esetén, cukorbetegség esetén, keringési vagy légzési problémák esetén, magas vérnyomás esetén, nyílt sebek, sérülés, fekély, nedvedző bőrfelület esetén, leromlott egészségi állapot esetén, allergiás reakciók esetén. Fontos figyelmeztetés: Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Fontos teendők az eredmények fokozása érdekében:

 • 3-4 órával a kezelés előtt ne egyél szilárd ételt, mert így a szervezet a véráramba jutó tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
 • Fogyassz legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat.
 • A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani, eltávolítani a tárolt zsírokat és méreganyagokat.
 • Kezelést követően 3-5 órán keresztül ne tusolj.
 • Ha egészséged megengedi, a testsúly intenzív lecsökkentését segítsd elő egy személyre szabott, gondosan összeállított egészséges diétával.
 • Alkoholt és szénsavas italokat ne fogyassz!
 • Szolárium vagy szauna használata a kezelés előtt javasolt. Közvetlenül a kezelés után ne napozz, szoláriumozz, vagy szaunázz.